Energiansäästö kiinteistöautomaation avulla

Kiinteistöautomaation avulla voidaan saavuttaa jopa huomattavia säästöjä energian kulutuksessa, ilman että olosuhteet kärsivät. Tarkistamme kiinteistösi automaatiotarpeet ja kartoitamme nykytilanteen.

Tarvittaessa autamme päivittämään koko kiinteistöautomaatiojärjestelmän ajan tasalle. Koko järjestelmä on syytä päivittää ja uusia noin 15 vuoden välein, laitevalmistajan ohjeiden mukaan. Myös nykyistä järjestelmää optimoimalla voidaan saavuttaa merkittävää energiansäästöä. Esimerkiksi ohjelmamuutoksilla saadaan olemassa olevista mittauksista kaikki hyöty irti, joten pienemmälläkin investoinnilla voidaan saada yllättävän isoja säästöjä aikaan. Automaatiojärjestelmä voidaan lisäksi optimoida säätymään aktiivisen pörssisähköhinnan perusteella, jolloin voidaan vaikuttaa energian tarpeeseen hintapiikkien aikana tai käyttää kulloinkin optimaalista lämmitysmuotoa.

Rakennamme myös etäkäyttöjärjestelmät kohteisiinne. Etäkäyttö on hyödyllinen kumppani niin pienissä kuin suurissa kohteissa. Etäkäyttö mahdollistaa kiinteistön hallinnan mistä ja milloin tahansa ja se tuo säästöjä esimerkiksi päivystyskuluihin. Lisäksi etäkäyttö pienentää huoltotöiden kustannuksia, koska muutoksia voidaan toteuttaa ilman kohdekäyntiä. Toimitamme kaikki eriasteiset etäkäyttöön liittyvät työt, TOSIBOX-yhteyksistä pilvivalvomoon.

_wManage_Image/95.png
_wManage_Image/28.jpeg
_wManage_Image/85.png
_wManage_Image/30.png
_wManage_Image/29.jpeg
_wManage_Image/34.png